Πέρασε στο ρελαντί ο Green Air Παφιακός με 3-0

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μία ήσυχη βραδιά είχε απόψε ο Green Air Παφιακός απέναντι στην ΑΕΚ Καραβα Λαμπουσα στο κλειστό γήπεδο Αφροδίτη επικρατώντας της με 3-0 σετ.

Το παιχνίδι αν και ήταν καθορισμένο για να γίνει στην έδρα της προσφυγικης ομάδας τελικά διεξήχθη στην Πάφο μετά από συνεννόηση των φιλοξενούμενων με τους γηπεδούχους.

Το πρώτο σετ η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου το κέρδισε σχετικά εύκολα με 25-17 σε 26 λεπτά, το 2-0 το έκανε σε 27 λεπτά με 25-22 και το τελευταίο και νικηφόρο έληξε σε 25 λεπτά με 25-9.

Για τον Παφιακό απόψε χρόνο συμμετοχής πήραν και νεαροί πετοσφαιριστες, βλαστάρια της Ακαδημίας της ομάδας οι οποίοι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτηθηκαν. Ο Αντώνης Κωνσταντίνου χρησιμοποίησε τους Αντώνη  Μαυρομμάτη, Νικόλα Μιχαήλ και Ευγένιο Σκορδή.

Με τη νίκη αυτή ο Παφιακος διατήρησε το αήττητο του παραμένοντας στην πρώτη θέση με την Ομόνοια η οποία επίσης επικράτησε με 3-0 σετ της Νέας Σαλαμίνας ενώ η ΑΕΚ Καραβα Λάμπουσα έμεινε χωρίς νίκη σε τέσσερα παιχνίδια όπως και η ΕΝ Παραλιμνιου που επίσης ηττήθηκε απόψε με 3-0 από την Ανόρθωση.

Οι μπλε την επόμενη αγωνιστική θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Αναγέννηση Δερυνειας και πάλι στο κλειστό γήπεδο Αφροδίτη.