Στήριξη στον ΔΙΑ Έμπας από τον ΚΟΑ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Θέματα που αφορούν το νεοσύστατο αθλητικό πολιτιστικό σωματείο της Έμπας συζήτησαν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Αντρέας Μιχαηλίδης και ο Γενικός Αρχηγός του ΔΙΑ Έμπας, Μάριος Ιγνατίου, με την πλευρά του ΚΟΑ να εκφράζει τη στήριξή της στις δράσεις του σωματείου.

«Ο Γενικός Αρχηγός του σωματείου μας έλαβε διαβεβαιώσεις από τον κ. Μιχαηλίδη για την πρόθεση του ΚΟΑ να στηρίξει κάθε ενέργεια και δράση του σωματείου που προάγει τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι» αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου.

Προστίθεται ότι ο κ. Μιχαηλίδης ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, για την επικείμενη στέγαση του ΔΙΑ Έμπας σε συγκεκριμένο χώρο όπου θα λειτουργεί ως γραφείο του σωματείου. Άκουσε επίσης για τις δραστηριότητες των αγωνιστικών τμημάτων του ΔΙΑ, τις εκδηλώσεις που το σωματείο εντάσσει κάτω από τις δράσεις του στα πλαίσια “κοινωνικής ευθύνης” καθώς και για τους μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς του σωματείου σε αθλήματα πέραν της πετόσφαιρας.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν στο προσεχές χρονικό διάστημα το σωματείο να συνδιοργανώσει με το ΚΟΑ μια μεγάλη εκδήλωση στην Πάφο.