Το πολυβόλο “Pere” έρχεται στην Πάφο για να “εξοντώσει” τις αντίπαλες άμυνες

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η σχεδόν 33χρονη Βραζιλιάνα ακραία επιθετικός Daniele Dos Santos Batista γνωστή στον κόσμο της πετόσφαιρας με το προσωνύμιο Perê έρχεται στην Πάφο για τον Korantina Homes Παφιακό με σκοπό να δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στην ομάδα μας για την εκπλήρωση των στόχων της.

Το AthlitikaPress έψαξε και σας παρουσιάζει όλα όσα αφορούν τη ζωή της εντυπωσιακής Βραζιλιάνας παίκτριας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Daniele Dos Santos Batista (Perê) γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1986 και έχει ύψος 1,78 ενώ ζυγίζει πάνω κάτω γύρω στα 70 κιλά (67 αναφέρει το βιογραφικό της στη βάση προσωπικών δεδομένων των επαγγελματιών πετοσφαιριστριών).

Η Daniele στην πλούσια καριέρα της έπαιξε στην Ισπανική Λίγκα με την UCAM VOLEY της Μούρθια, στην Γερμανική Λίγκα με την Rote Raben του Βίλσμπιμπουργκ, στην Βραζιλιάνικη Λίγκα με την ομάδα βόλει του Μαρανχάο, καθώς και στην Γαλλική Λίγκα με την Club Marcq- en- Baroeul από την οποία αποχώρησε το 2016.

Το 2016-2017 επέστρεψε στην Ισπανία όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Fachadaw Dimurol Libby’s ξατακτώντας τη δεύτερη θέση στην Superliga και το Κύπελλο Ισπανίας ενώ έχει στο βιογραφικό της και το Ισπανικό Supercup με την ίδια ομάδα.

Η βράβευση της Pere με τη χρυσή μπάλα στην κατάπτηση του Super cup Ισπανίας

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της η Φινλαδία όπου αγωνίστηκε με την Oriveden Ponnistus πριν επιστρέψει πέρυσι στην πατρίδα της και στεφθεί πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας γυναικών σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα πετόσφαιρας στον κόσμο όπως το Βραζιλιάνικο.

Αναμφίβολα σημαντική διάκριση για το βιογραφικό της αποτελεί η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Liga Nacional με την ομάδα Vôlei Futuro.

https://www.facebook.com/100004243801265/videos/1388861611265286/