Waterpolo: Μεταγραφές τίτλου από τον Ν.Ο. Πάφου (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Να διατηρήσουν την ομάδα Ανδρών σε υψηλές πτήσεις και στην φετινή σεζόν επιθυμούν άπαντες στο τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Πάφου.

Στα πλαίσια αυτά η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τους χορηγούς της και τον προπονητή Κλείτο Σωτηριάδη πραγματοποίησε άλλη μία σπουδαία μεταγραφή!

Συγκεκριμένα στον Ναυτικό Όμιλο Πάφου στην φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται ο 32χρονος Ελλαδίτης υδατοσφαιριστής Ιάσονας Λέτσιος. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό (αγωνίζεται στην θέση 3) που στην καριέρα του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στην ομάδα της Βουλιαγμένης.

Παράλληλα στην Πάφο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Σέρβος Νικόλοφ Φίλιπ, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΝΟ. Πάφου.

Όπως κανείς εύκολα μπορεί να αντιληφθεί, το σύνολο του Κλείτου Σωτηριάδη θα παρουσιαστεί εξαιρετικά ενισχυμένο στην νέα σεζόν, με μεγάλο στόχο την επιστροφή των σκήπτρων του πρωταθλήματος στην επαρχία της Πάφου.

Στην πιο κάτω φωτογραφία είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΝΟΠ Ιάσονας Λέτσιος μαζί με τον Νικόλοφ Φίλιπ και τον προπονητή της ομάδας Κλείτο Σωτηριάδη. Αριστερά ο χορηγός της ομάδας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Cafe Lounge Bar “Τα Μπάνια” κ. Δημήτρης Καλλής.