“Ξέσπασε” η Χρυσομηλιά πάνω στην Τίμη (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας! Το σύνολο του Κύπρου Παπαδημήτρη κέρδισε το μεσημέρι της Κυριακής στον Μούτταλλο την Α.Ε.Ν. Τίμης με το εντυπωσιακό 7-1.

Η ομάδα της Τίμης ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στον αγώνα αιφνιδιάζοντας τους πάντες! Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Μπούχλας σημάδεψε σωστά από το σημείο του πέναλτι, σημειώνοντας το 0-1.

Στην συνέχεια ακολούθησε επιθετικός μονόλογος της Χρυσομηλιάς, με την ομάδα του Στέλιου Αντρέου να αμύνεται μαζικά και να να τα καταφέρνει μέχρι το 40ο λεπτό. Εκεί το “αστέρι” των γηπεδούχων Χρήστος Δημητρίου “Τέβες” με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πριν την λήξη του α’ μέρους κατάφεραν να φέρουν τα πάνω-κάτω στον αγώνα. Συγκεκριμένα μετά από κόρνερ ο Κώστας Ποποβίδης με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, σημειώνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος η Χρυσομηλιά ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας άλλα πέντε γκολ! Συγκεκριμένα ο Ταξιάρχης Θανέλλας έκανε χατ-τρικ, ένα γκολ σημείωσε ο Πάνος Κατσαμπάς και ακόμη ένα ο Χρήστος Δημητρίου “Τέβες”.