“Άστραψε και βρόντηξε” ο Προμηθέας απέναντι στον Ακρίτα Β’ (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Προμηθέας Μουττάλλου επί του Ακρίτα Χλώρακας Β’ 2015.

Το σύνολο του Λάκη Αθανασίου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Γήπεδο του Μουττάλλου κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 6-1, πετυχαίνοντας συνάμα την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ανδρέας Μενελάου με κοντινή προβολή στο πρώτο ημίχρονο, για να κάνει το 2-0 ο Σάββας Θεοδοσίου από το σημείο του πέναλτι.

Στα τελευταία στάδια του πρώτου μέρους ο Γιαννάκης Αθανασίου με δύο προσωπικά του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ακρίτας κατάφερε να μειώσει στο σκορ με το πρώτο του “κανόνι” να βρίσκει δίκτυα. Συγκεκριμένα ο Άγγελος Χριστοφή σκόραρε για ένα ακόμη παιχνίδι, σημειώνοντας το 4-1.

Ο Προμηθέας ωστόσο ήταν καταιγιστικός και πριν το τελευταίο σφύριγμα σκόραρε άλλες δύο φορές. Συγκεκριμένα οι Τομπουλίδης και Λαρουντζάκης διαμόρφωσαν το τελικό 6-1.

*Η χθεσινή νίκη είναι αφιερωμένη από τον προπονητή της ομάδος Λάκη Αθανασίου στον ποδοσφαιριστή του Προμηθέα Γιώργο Χατζηλαμπρή, ο οποίος πρόσφατα πραγματοποίηση επέμβαση στους προσαγωγούς.