Πέγεια: Δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το «χωράφι» της Αχερίτους (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, η Πέγεια 2014 εξήλθε ισόπαλη με σκορ 2-2 στον εκτός έδρας αγώνας της 4ης αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ κόντρα στην ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Αχερίτους Βρυσούλλων.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Χριστοδούλου σε μία ανυποψίαστη φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων μετά από αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας της Πέγειας έσπρωξε την μπάλα ανενόχλητος στα δίκτυα, σημειώνοντας το 1-0.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, πριν την λήξη του ημιχρόνου δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Αυτή την φορά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι «φάντασμα», το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ. Το 2-0 το  ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της  Πέγειας ήταν καταιγιστική. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε να μειώσει στο σκορ με το εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Νικόλα Χριστοφίδη.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να «σφυροκοπούν» την εστία της ΑΕΝ, ωστόσο η αστοχία και η ατυχία δεν την άφησαν να σκοράρει .

Στην τελευταία φάση του αγώνα και πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά ήρθε το πολυπόθητο γκολ για την Πέγεια! Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χρυσόστομος Δημοσθένους με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Με τον σημερινό βαθμό η Πέγεια έφθασε τους 8 στο πρωτάθλημα και παραμένει αήττητη.