ΜΑΤΣΑΡΑ με μεγάλο νικητή τον Ευαγόρα Πάφου! Πάλεψε μέχρι τέλους η Άρμου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα ματς που είχε πάθος, δύναμη, συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, κόκκινη κάρτα και πέντε γκολ, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, κερδίζοντας σε εντός έδρας παιχνίδι την “σκληροτράχηλη” Άρμου, με σκορ 3-2.

Στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι “σφυροκοπούσαν” ακατάπαυστα την εστία της Άρμους, ωστόσο βρήκαν απέναντι τους σε πολλές περιπτώσεις τον εξαιρετικό στο χθεσινό ματς Ντίνο Κωνσταντίνου.

Στο 30ο λεπτό ο Ευαγόρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μία φάση διαρκείας. Σκόρερ χρίστηκε ο “Τσιμούρης” με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Λίγα λεπτά πριν την λήξη του α’ μέρους ο Άρης Παναγιώτου έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο έμπειρος μέσος βρήκε δίκτυα έπειτα από μία φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 2-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνονται πιο απειλητικοί προς την εστία του Μιχάλη Αριστοτέλους. Μάλιστα, στο 55ο λεπτό απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στον αγώνα, καθώς ο Άρης Παναγιώτου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ.

Απ’ εκεί και έπειτα, το σύνολο του Νεόφυτου Τούρου πήρε τα πάνω του και κατάφερε στο 60′ να μειώσει στο σκορ με την κοντινή προβολή του Αντρέα Τούρου. Μάλιστα, σαν να μην έφθανε αυτό για τον Ευαγόρα, λίγα λεπτά αργότερα η Άρμου ισοφάρισε τον αγώνα με το απίθανο σουτ “βολίδα” του Τρύφωνα Θεοδώρου από μακρινή απόσταση.

Στην συνέχεια, ο αγώνας ήταν στην κόψη του “ξυραφιού”! Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν σκοράρουν, ωστόσο αυτή που τα κατάφερε ήταν του Ευαγόρα. Συγκεκριμένα σε μία αντεπίθεση από τα δεξιά, ο Γιώργος Γεωργίου “Τσιμούρης” εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του συμπαίκτη του και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.