Γεροσκήπου FC: Νέα ήττα και προβληματισμός

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την 4η σερί της ήττα (που ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις) δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Γεροσκήπου FC από την Ασπίς Πύλας με σκορ 0-1.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπους οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς βελτιωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα, ωστόσο επιθετικά υστέρησαν για ακόμη μία φορά και μοιραία δέχθηκαν την ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γεροσκήπου FC δημιούργησε κάποιες σημαντικές φάσεις για γκολ, ωστόσο η ατυχία και η αστοχία την εμπόδισαν να σημειώσει κάποιο γκολ. Με το «άγονο» 0-0 οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πύλας πήρε προβάδισμά στο σκορ με πολύ ωραίο τρόπο. Συγκεκριμένα μετά από απομάκρυνση της μπάλας με τα χέρια από τον Θεοδόση Ιωσήφ, ποδοσφαιριστής της ΑΣΠΙΣ έπιασε το δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε στην γωνία της εστίας.

Απ’ εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι εμφανώς επηρεασμένοι από το γκολ που δέχθηκαν, προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο δεν κατάφεραν να επανέλθουν ποτέ στον αγώνα, με αποτέλεσμα να δεχθούν άλλη μία ήττα.

Μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, η Γεροσκήπου FC παραμένει δίχως βαθμό στον πυθμένα της βαθμολογίας.