Αυτός είναι ο παίκτης του Παφιακού που φέτος θα κάνει …”παπάδες”

Από: Μαρίνα Σταύρου

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι ο φετινός Παφιακός είναι, κατά τη δική μας εκτίμηση, πιο δυνατός από τον περυσινό και μπορεί, κάτω από προϋποθέσεις να ανταγωνιστεί με αξιώσεις την Ομόνοια.

Η καλή μέρα του Άνθιμου στην οργάνωση, η σταθερότητα του Μαρίνου στην υποδοχή και η αποτελεσματικότητα στα δυο άκρα αλλά και το κέντρο μπορούν να δώσουν στον Παφιακό τη νίκη απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο, αν συνυπάρξουν όλα μαζί όμως.

Η εικόνα της ομάδας του Αντώνη Κωνσταντίνου στο Θεμιστόκλειο απέναντι στην νταμπλούχο Ομόνοια δεν ήταν άσχημη απλά ήταν φανερό ότι οι πράσινοι απέναντι στην ομάδα μας είχαν μεγαλύτερη ομοιογένεια αφού και εκ των πραγμάτων άλλο είναι να αντικαθιστάς ένα παίκτη από τους βασικούς έξι και άλλο να παίζεις με τέσσερις νέους στο αρχικό σου σχήμα ( Nikita Shvalev, Filter Caetano, Verissimo Silva και Κωνσταντίνος Παφίτης).

Ο παίκτης που εμείς αναμένουμε φέτος να κάνει τη διαφορά, βάσει των όσων είδαμε στο γήπεδο, δεν είναι άλλος από τον Nikita Shvalev.

Ο Shvalev ήρθε στην Πάφο με τον τίτλο του αντι- Ασπιώτη αφού ο τελευταίος ανηφόρησε για το ερυθρόλευκο λιμάνι. Ο Nikita Shvalev “ακουμπάει την οροφή του γηπέδου” όταν σηκωθεί για να καρφώσει ενώ στο μπλοκ κατεβάζει κυριολεκτικά τα ρολά. Το σερβίς του είναι σαν τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος με μεγάλη ταχύτητα και θα είναι δύσκολο για τους καλύτερους λίμπερο του πρωταθλήματος να πιάσουν ιδανική υποδοχή.

Αρχής γενομένης από απόψε αναμένουμε πως ο Nikita Shvalev θα δώσει δείγματα γραφής στο Παραλίμνι στην προσπάθεια της ομάδας μας να επανέλθει στην κορυφή του κυπριακού βόλεϊ, εκεί που ανήκει άλλωστε.