Πανέτοιμος ο ΔΙΑΣ Έμπας για την Ιστορική του πρεμιέρα

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το πρώτο της άρθρο για τον ΔΙΑ Έμπας δημοσίευσε σήμερα η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας σύμφωνα με ανακοίνωση του Αθλητικού Πολιτιστικού σωματείου.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η ΚΟΠΕ το ένα από τα δυο καινούργια σωματεία που ενεγράφησαν φέτος στη δύναμη της είναι ο ΔΙΑΣ Έμπας.

Διαβάστε αναλυτικά τι λέει η Ομοσπονδία Πετόσφαιρας για τον ΔΙΑ Έμπας:

Ο Μάριος Καρεσίου ως πρώτος προπονητής έχει στο πλάι του τον Σερβοκύπριο προπονητή Ντράγκαν Μιλόσεβιτς ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομα του με το βόλεϊ στην χώρα μας.  Αθλήτριες, προπονητική ομάδα, και Διοικητικό Συμβούλιο ετοιμάζονται για τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια που σίγουρα έχουν και την Ιστορική τους σημασία.

Οι αθλήτριες του σωματείου θα αγωνιστούν φέτος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα κοριτσιών Κ16 και Κ14 και σίγουρα όλοι στην Έμπα θέλουν να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήδη η προετοιμασία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο ενώ τις προηγούμενες ημέρες προηγήθηκαν και κάποιες φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο ΔΙΑΣ Έμπας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΛ, την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου, την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.