Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα ο Διόνυσος- Όλα τα παιχνίδια

Από: Μαρίνα Σταύρου

Tρεις αγώνες έγιναν την Τετάρτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών. Ο Αθλητικός Πανεπιστημιακός Όμιλος Κύπρου ΑΠΟΚ ξεκίνησε φουριόζος κερδίζοντας τον Εθνικό Λατσιών με 3-1. Παράλληλα, ο Φοίνικας Πύλας UCLan Cyprus και η Ε.Ν.Α.ΑΘ εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους κερδίζοντας Α.Ο. Διόνυσο και Ολυμπιάδα Ν. αντίστοιχα.

Ο ΑΠΟΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρεμιέρα κερδίζοντας με 3-1 τον υπολογίσιμο Εθνικό Λατσιών στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου. Στο πρώτο σετ ο ΑΠΟΚ προηγήθηκε με 1-0 κερδίζοντας 25-23, αλλά ο Εθνικός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 (21-25). Στα δυο επόμενα σετ οι «φοιτητές» επιβλήθηκαν με 25-19 και 25-11 καθαρίζοντας το τρίποντο.

Διαιτητές: K. Στεφανή – Χρ. Μητροφάνους

Σημειωτής: K. Σουρουλλάς

Ήττα για τον Διόνυσο

Ο Φοίνικας Πύλας κέρδισε στην έδρα του τον Α.Ο. Διόνυσο με 3-0. Η ομάδα της Πύλας ήταν ανώτερη και δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο σετ. Στα δυο πρώτα σετ κέρδισε 25-11 και 25-15 προηγούμενος με 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ οι Παφίτες αντέδρασαν αλλά ο Φοίνικας κέρδισε 25-20 και πήρε το καθαρό σκορ νίκης.

Διαιτητές: Π. Σαράντης – Μ. Κοκκωνή

Σημειωτής: Ε. Παπαχριστοφόρου

Κράτησε την έδρα η Ε.Ν.Α.ΑΘ

Ομάδα με φιλοδοξίες δείχνει η Ε.Ν.Α.ΑΘ. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από ένα καλό αγώνα κέρδισαν την Ολυμπιάδα Ν. με 3-0 στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου. Το πρώτο σετ κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον με την Ε.Ν.Α.ΑΘ να κερδίζει 25-20. Στα δυο επόμενα σετ η ομάδα του Αγίου Αθανασίου ήταν καλύτερη κερδίζοντας 25-18 και 25-16 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-0 σετ.

Διαιτητές: Σ. Σταύρου – Α. Αντωνίου

Σημειωτής: Ε. Ευαγγελίδου.

Ο αγώνας Ολυμπιάδος Φρενάρους – Άρη Πολεμίου αναβλήθηκε.

Βαθμολογία

Φοίνικας Π. 03
Ε.Ν.Α.ΑΘ 03
ΑΠΟΚ 03
Ολυμπιάς Φρ.00
Άρης Πολ. 00
Εθνικός Λ. 00
Ολυμπιάδα Ν. 00
Α.Ο. Διόνυσος 00