Με αντίπαλο τη Λευκορωσία συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 η Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 15:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Η Κύπρος συμμετέχει στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης και ο αγώνας με τη Λευκορωσία θα είναι ο τέταρτος στη διοργάνωση που διανύουμε.

Ο Νίκος Ανδρονίκου χαρακτηρίζει κλειδί για την περαιτέρω πορεία μας το παιχνίδι με τη Λευκορωσία και όπως είναι διαμορφωμένο το βαθμολογικό σκηνικό στον όμιλο μας, επιτυχία θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας.

Ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και σύμφωνα με τις ενδείξεις, η τεχνική ηγεσία θα στηρίξει βασικά το πλάνο δράσης στους ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή στους εκτός έδρας αγώνες του Σεπτεμβρίου σε Νορβηγία και Ολλανδία αντίστοιχα.

Η Λευκορωσία προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τη Νορβηγία και ο αγώνας της στην Κύπρο θα είναι ο πρώτος που θα δώσει εκτός έδρας.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σλοβάκος Michal Ocenas με βοηθούς τους συμπατριώτες του Michal Tomcik και Peter Kovac. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Jan Carlsen και παρατηρητής αγώνα ο Άγγλος Stephane Keller.


*Με τη Λευκορωσία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι στην προκριματική φάση του 2017 και τότε χάσαμε στην Κύπρο με 1-0 και στο εκτός έδρας παιχνίδι φέραμε ισοπαλία 2-2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ9-36
2.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ8-46
3.ΝΟΡΒΗΓΙΑ3-24
4.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ11-34
5.ΚΥΠΡΟΣ3-73
6.ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ0-150