Έφυγε με το διπλό ο Προμηθέας από το “Μαρακανά” κόντρα στην Τίμη (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την δεύτερη σερί του νίκη πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Προμηθέας Μουττάλλου! Αυτή την φορά το σύνολο του Λάκη Αθανασίου επικράτησε σε εκτός έδρας παιχνίδι στο Γήπεδο “Μαρακανά” της Α.Ε.Ν Τίμης, με σκορ 1-2!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού “φορτσάτοι” βρίσκοντας απανωτές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο βρήκαν απέναντι τους τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Τίμης, Μάριους.

Ο επιθετικός “μονόλογος” του Προμηθέα κράτησε μέχρι και το 40ο λεπτό εκεί όπου έγινε και η φάση του αγώνα. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι στην μοναδική ευκαιρία που βρήκαν στο α’ μέρος, λίγο έλειψε να τιμωρήσουν τους “ερυθρόλευκους”. Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Τίμης Άθως Χρυσάνθου έχασε τεράστια ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Προμηθέα να λειτουργεί εξαιρετικά. Στην συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κρίστιαν να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα και να σημειώνει το 0-1 προ κενής εστίας, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Προμηθέας συνέχισε να πιέζει με σκοπό να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη, όμως η αστοχία και η επιπολαιότητα των παικτών του δεν τον άφησε.

Στο 70ο λεπτό η ομάδα του Λάκη Αθανασίου κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Κρίστιαν, σημειώνοντας το 0-2.

Και εκεί που όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί οριστικά, η ομάδα της Τίμης είχε απάντηση! Λίγα λεπτά αργότερα ο Άθως Χρυσάνθου έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Προμηθέα και με ωραίο πλασέ ευστόχησε βάζοντας την ομάδα του ξανά στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους.

Το 1-2 υπέρ της ομάδας του Μουττάλλου δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Προμηθέα να κάνει τους βαθμούς του έξι, σε αντίθεση με την Α.Ε.Ν. Τίμης που παραμένει χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής.