“Εφτάψυχη” η Άρμου-“Αυτόχειρας” η Χρυσομηλιά (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της ΠΟΑΣΠ, Κέντρο Νεότητος Άρμους και Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας εξήλθαν ισόπαλες 3-3 στο γήπεδο “Μαρακανά”, με τα τελευταία λεπτά του αγώνα να είναι αυστηρώς ακατάλληλα για καρδιακούς.

Στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε η δύναμη και το πάθος, με τις εναέριες μονομαχίες να διαδέχεται ή μία την άλλη. Οι φάσεις που σημειώθηκαν ήταν λιγοστές και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με το “άγονο” 0-0.

Στην επανάληψη έγινε ΜΑΤΣΑΡΑ. Η Χρυσομηλιά στο 50ο λεπτό άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Λεόντιου Παρασκευόπουλου. Το 2-0 για την ομάδα του Κύπρου Παπαδημήτρη ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Αυτή την φορά ο Ταξιάρχης Θανέλλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε δίκτυα δίνοντας “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Κάπου εκεί ξύπνησε και η ομάδα της Άρμους, η οποία κατάφερε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα με πανέμορφο γκολ του Μιχάλη Θεοδώρου. Ο 29χρονος επιθετικός με άπιαστο μακρινό σουτ σημείωσε το 1-2.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, η ομάδα του Νεόφυτου Τούρου κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ανδρέα Δημητρίου να πλασάρει σωστά και να νικά τον εξερχόμενο Ανδρέα Καρσερά κάνοντας το 2-2.

Με την ολοκλήρωση του 90λεπτου η Χρυσομηλιά κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστος Δημητρίου “Τέβες”, σημειώνοντας το 2-3. Εκεί όλοι πίστεψαν ότι τα πάντα είχαν κριθεί, όμως το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο 95ο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα της Άρμους κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς με το σουτ μέσα από την περιοχή του Ραφαήλ Χριστοδούλου. Το 3-3 ήταν και τελικό αποτέλεσμα