Σημαντικά θέματα στην ατζέντα της συνάντησης των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Πάφου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρώτη τους επίσημη συνάντηση θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Κυριακή οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της επαρχίας Πάφου.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση τους:

1η Επίσημη Συνάντηση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πάφου. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της επαρχίας Πάφου να δώσουν δυναμικό παρόν στην πρώτη Παμπάφια Συνάντηση των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο των Επαρχιακών Γραφείων της ΣΕΚ Πάφου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 16:00 . Στη συνάντηση θα συζητηθούν σοβαρά θέματα που άπτονται της Παιδείας του τόπους μας :

– Ένταξη των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Δημοτικά

– Ενίσχυση της παρουσίας τους στη Μέση Εκπαίδευση αλλά και εντατικοποίηση του μαθήματος.

– Ξεκάθαρος διαχωρισμός Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από τους Personal Trainer .

– Τρόποι κατοχύρωσης του επαγγέλματος .

– ΠΑ.ΣΥ.ΠΕ.ΦΑ.Α Ποιες οι προτεραιότητες του συνδέσμου , σχέδιο δράσης του, εκπροσώπηση του κλάδο μας αλλά και καταγραφή των μελών που απαρτίζουν τον σύνδεσμο μέχρι και σήμερα.

Παρόν στη συνάντηση θα δώσει και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΠΑ.ΣΥ.ΠΕ.ΦΑ.Α Kος Αλεξόπουλος Αντώνης ο οποίος θα αναπτύξει τις θέσεις και τις απόψεις του συνδέσμου. Η παρουσία όλων κρίνεται σημαντική αλλά και απαραίτητη γιατί μέσα από ποιοτική συζήτηση μπορούμε να πετύχουμε τα μέγιστα για την προάσπιση και προώθηση του επαγγέλματος μας αλλά και της επιστημονικότητάς του.