“Μάγεψαν” οι Σακό και Βα! Τριάρα στην Ρίγα η Πάφος FC!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με τους Μπακαρί Σακό και Βα να κάνουν άνω-κάτω την άμυνα της Riga FC, η Πάφος επικράτησε με το άνετο 3-0 την Παρασκευή το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπους “Μιχ. Κυπριανού”.

Το σκορ άνοιξε ο Μπακαρί Σακό από το σημείο του πέναλτι στο 33ο λεπτό, για να κάνει το 2-0 ο ίδιος παίκτης στο 41′. Συγκεκριμένα ο Τζέρσον Καμπράλ με μπαλιά πάρε-βάλε έβγαλε μόνο τον ποδοσφαιριστή από το Μάλι, ο οποίος με ωραία προβολή έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην Πάφο. Το 2-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη “έλαμψε” το άστρο του Βα! Ο νεαρός Αγκολέζος ήταν εντυπωσιακός και με την ταχύτητα του δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα των Λετονών.

Το 3-0 δεν άργησε να έρθει! Ο Ράσιτς με την επιμονή του έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Σακό, ο οποίος με τον διασκελισμό βγήκε “φάτσα” με τον τερματοφύλακα αλλά προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας το έτοιμο στον Βα. Ο βραχύσωμος εξτρέμ ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στην συνέχεια ο Ζέλικο Κόπιτς έκανε αρκετές αλλαγές, βάζοντας στον αγώνα ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο περασμένο διάστημα. Συγκεκριμένα χρόνο πήραν οι Άλεξ Κωνσταντίνου, Γκοντάρτ, Τσόκκας, Λουλίνια, Φυλακτού, Πέτρου και Φιλιώτης.

Αρχική Ενδεκάδα:

Ρούτκο, Πανός, Σιρόκ, Βαλεριάνος, Πάντσεον, Ουίλιαμς, Μπεσάρα, Βα, Καμπράλ, Ράσιτς, Σακό.