Πανέτοιμος και αξιόμαχος ο ΑΠΟΠ- ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ- Πρώτο ματς την Κυριακή με την ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη τέταρτη 9 Οκτωβρίου η δημοσιογραφική διάσκεψη του σωματείου ΑΠΟΠ όπου ο Προέδρος Σωτήρης Γεωργιάδης, ανέλυσε τους στόχους του σωματείου και παρουσίασε την καλαθοσφαιρική ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, και η ομάδα της Πάφου θα αγωνιστεί στο κλειστό γήπεδο Αφροδίτη με την ΑΕΛ.

Σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από τον ΑΠΟΠ για την ανέλιξη της Καλαθόσφαιρας στη Πάφο ο ΑΠΟΠ στηρίζεται στη βοήθεια του φίλαθλου κοινού της Πάφου αναφέρει σε ανακοίνωση της ομάδας ο εκπρόσωπος Τύπου, Πέτρος Στυλιανάκης.

Ζητάμε από τον κόσμο δώσει μαζικά το παρόν του την Κυριακή στις 5:00μμ για να εμψυχώσει και να στηρίξει την ομάδα της Πάφου.

Ακολουθεί το ρόστερ της ομάδας:

Αλέξανδρος Αγγελάκος,  από τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Αλέξανδρος έχει παίξει με την Εθνική Ελλάδος κάτω των 16 ετών (Κ16) και κάτω των 18 ετών (Κ18). Είναι   1.97m και παίζει ως guard-forward. 2. 

Jaywuan Hill, από τους Thang Long Warriors. Ο Jaywuan έχει αγωνιστεί Κίνα, Ιαπωνία, Βιετνάμ και Ουγγαρία. Είναι 2.03m και παίζει ως forward-center. 3. 

Anthony Stover, από τους Halifax Hurricanes. Ο Anthony ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στον Καναδά για την σεζόν 2016-2017.  Είναι 2.11m και παίζει ως power forward.  4. 

Kaelen Malone, από το Oral Roberts University. Ο Kaelen, εiχε εξαιρετική παρουσία στο Summer League που διεξήχθη στο Las Vegas φέτος. Είναι 1.86m και παίζει ως point guard. 5. 

Isaiah Thomas, από την Orange Walk. Ο Isaiah έχει παίξει στην Βραζιλία και στην Ουρουγουάη και φέτος, έχει κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση εναντίον της Εθνικής Κίνας. Είναι 1.88m και παίζει ως shooting guard. ​

Το ρόστερ συμπληρώνουν οι Χαράλαμπος Δημητρίου, ο Σάββας Μαυρομάτης, ο Κωνσταντίνος Κωστή, ο Γιώργος Πορφυρίδης, ο Νικόλαος Εύζωνας, ο Γιώργος Νικολαΐδης, ο Παναγιώτης Τζιώλης, ο Διονύσης Σαρίκας, ο Αντώνης Θεμιστοκλέους, ο Δημήτρης Σταύρου και ο Δημήτρης Κουρίδης. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Άθως Δημητρίου.

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Μάρκος Ασωνίτης, με βοηθό τον Παναγιώτη Πολεμίτη και τον Χάντι Ελ Χάντζ . Ο Μάρκος έχει δουλέψει πολλά χρόνια σαν προπονητής Α’ κατηγορίας, έχοντας ως αποκορύφωμα τον τελικό του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας στον οποίο οδήγησε την ΑΕΛ εναντίον της ΕΘΑ την αγωνιστική σεζόν 2011-2012. Έχει επίσης εργαστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλγερία, ως προπονητής ομάδας Α’ κατηγορίας.