Πρώτη προπόνηση στην Αστάνα για την Εθνική Ανδρών

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην Αστάνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με το Καζακστάν για τα προκριματικά του EURO 2020.

Μετά από ένα πεντάωρο ταξίδι, οι διεθνείς μας είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγο και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε χαλαρή προπόνηση στις εγκαταστάσεις τις Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καζακστάν, σε κλειστό γήπεδο με συνθετικό γρασίδι, παρόμοιο με αυτό που διαθέτει το Στάδιο της Αστάνα στο οποίο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Πέμπτης.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένων και των Καρώ και Λαϊφη που ενσωματώθηκαν με την αποστολή της ομάδας μας στο Καζακστάν. 
Για την Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στο Αστάνα Αρένα στις  17:00 (ώρα Κύπρου) ενώ θα προηγηθεί στις 16:30 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας, στην παρουσία του προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν και ενός ποδοσφαιριστή.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής μας στο Καζακστάν:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ούρκο Πάρντο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ματία Σπόλιαριτς, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ρενάτο Μαρκάσα, Γιώργος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Ιωάννης Πίττας, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, 
Ιωάννης Κωστή, Γιώργος Οικονομίδης, Ιωάννης Κούσουλος, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου, Άντονι Γεωργίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης και Ανδρέας Καρώ.