Ο ΔΙΑΣ Έμπας στηρίζει μαζικά τις δράσεις Access City του Round Table 7 Πάφου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τη μαζική συμμετοχή των αθλητριών του και μελών των οικογενειών τους το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο ΔΙΑΣ Έμπας στήριξε χθες βράδυ την εκδήλωση του Round Table 7 και της Ελληνικής Τράπεζας “Ας φοβίσουμε τους φόβους μας με τα όνειρά μας”.

Οι αθλήτριες του σωματείου στην ευαίσθητη και τρυφερή ηλικία των 11-15 ετών είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα σωστά μηνύματα για την εκστρατεία στήριξης και σεβασμού των ΑμεΑ από ένα φωτεινό παράδειγμα όπως είναι ο έλληνας Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάτης.

Ο Έλληνας αθλητής απευθυνόμενος στα μικρά παιδιά τους είπε να πιστεύουν πάντα στους στόχους και τα όνειρά τους, να δίνουν αγάπη σε ότι κάνουν και να φοβίζουν τους φόβους τους με τα όνειρά τους.

Μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Αντώνης Τσαπατάκης έστειλε μηνύματα, δύναμης, θέλησης, κουράγιου, αγάπης, θετικής ενέργειας, προσπάθειας, και αποφασιστικότητας.

Ταυτόχρονα κάλεσε τις αθλήτριες του ΔΙΑ αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν τον Αθλητισμό να μείνουν πάντα κοντά σε αυτόν για να απολαμβάνουν τις υγιείς συνήθειες και οφέλη που παρέχει.

Τέλος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και τους γονείς του σωματείου που βρίσκονται κοντά σε τέτοιες δράσεις όπως αυτή του Round Table 7 με το Access City την οποία στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα και η εταιρεία Thanos Hotels.

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης μετά το πέρας της εκδήλωσης φωτογραφήθηκε με την αντιπροσωπεία του ΔΙΑ Έμπας όπως επίσης και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Λούης Πατσαλίδης.