Έδωσαν και την “ψυχή” τους οι Ladies της Γεροσκήπους FC… Ήρθαν και τα πρώτα ιστορικά γκολ! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Γυναικών, οι Ladies της Γεροσκήπους FC υποδέχτηκαν την ομάδα της Lakatamia FC την Κυριακή το πρωί, στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπους «Μιχ. Κυπριανού».

Οι κοπέλες του Σταύτου Φυτίδη απέδειξαν και σήμερα κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο ότι παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές.

Παρά την ήττα με 2-4, η Γεροσκήπου FC πάλεψε μέχρι το τέλος για βαθμολογικό κέρδος, ωστόσο λίγο η ατυχία και λίγο η αστοχία της το στέρησαν. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν επίσης και τα πρώτα δύο ιστορικά γκολ της νεοσύστατης ομάδας.

Αν και οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που κατάφεραν μέχρι το ημίχρονο να προηγηθούν  με σκορ 0-3, εντούτοις οι παίκτριες της Γεροσκήπους FC κατάθεσαν «ψυχή» εντός του αγωνιστικού χώρου και κατάφεραν στην επανάληψη να μειώσουν σε 2-3. Αρχικά, το τελευταίο απόκτημα των γηπεδούχων η Χριστίνα Κουππή μείωσε σε 1-3, πετυχαίνοντας συνάμα και το πρώτο ιστορικό γκολ της ομάδας της.

Το δεύτερο γκολ που έβαλε «φωτιά» στον αγώνα ήρθε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, η αρχηγός της Γεροσκήπους Γεωργία Ξενοφώντος, με «ψηλοκρεμαστό» σουτ από το κέντρο του γηπέδου σημείωσε το 2-3.

Στη συνέχεια η ομάδα του κ. Φυτίδη προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως στάθηκε άτυχη σε αρκετές περιπτώσεις. Ότι δεν κατάφερε η Γεροσκήπου το έκανε η Lakatamia FC, η οποία από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-4.