Η Ανόρθωση συγχαίρει τους οπαδούς της Πάφος FC (ανακοίνωση)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ένα πανό που ανάρτησαν στο χθεσινό παιχνίδι του “Αντώνης Παπαδόπουλος” οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφος FC, ώθησε την διοίκηση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου να “στείλει” συγχαρητήρια μέσω ανακοίνωση της.

Το συγκεκριμένο πανό ανέγραφε τα εξής:

“ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ… Η πόλη που δεν γνώρισα, αλλά αγάπησα”

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η διοίκηση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζει το σεβασμό της στους οπαδούς της Πάφου FC, για το πανό που ανάρτησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι και αναφερόταν στην Αμμόχωστο, ως μια πόλη που αν και δεν γνώρισαν, την αγάπησαν.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ενώνει και όχι να διασπά. Ενέργειες όπως αυτές των οπαδών της Παφιακής ομάδας αξίζουν της ανάλογης προβολής και είναι άξιες συγχαρητηρίων.

Από το χώρο του αθλητισμού πρέπει να στέλνονται τα σωστά μηνύματα και σαφώς η έγνοια για την πόλη μας και την κατεχόμενη μας πατρίδα είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί άπαντες, είτε είναι πρόσφυγες είτε όχι.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Παφιακής ομάδας που παρευρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» γι” αυτή τους την ενέργεια, τους ευχόμαστε κάθε καλό, όπως επίσης και στην ομάδα τους κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν.