Χάρης Αρκαδίου: “Δύσκολο το πρωτάθλημα… Σαν Πέγεια δεν φοβόμαστε κανέναν”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η Πέγεια 2014 εισέρχεται στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, καθώς στην πρεμιέρα θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας στις 16:30 την ομάδα του Κόρνου FC 2013.

Το “AthlitikaPress.com” επικοινώνησε με τον πρόεδρο του σωματείου της Πέγειας Χάρη Αρκαδίου, ο οποίος μας μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα λίγα 24ωρα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Γεια σου Χάρη. Κύλησε ομαλά η περίοδος της προετοιμασίας;

“Μετά από δύο μήνες προετοιμασίας είμαστε όλοι πανέτοιμοι, τόσο οι παίκτες και οι προπονητές όσο και η διοίκηση. Περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θεωρούμε ότι η ομάδα μας είναι έτοιμοι, δεν υπάρχουν οποιοιδήποτε τραυματισμοί μέχρι στιγμής. Είμαστε σαν οικογένεια εδώ στην Πέγεια και θέλουμε να μπούμε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα”.

Ποιος είναι ο στόχος σας στην φετινή σεζόν;

“Στόχος μας όπως έχουμε τονίσει και προηγούμενες φορές είναι η εξασφάλιση της ανόδου για την Γ’ Κατηγορία. Έχουμε κτίσει μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ σωστό προγραμματισμό. Βρήκαμε αρκετά νωρίς προπονητή (Γιάννη Χριστοδούλου) και ολοκληρώσαμε γρήγορα το ρόστερ. Είμαστε σίγουροι ότι με τους ποδοσφαιριστές που αποκτήσαμε και την τεχνική ηγεσία που επιλέξαμε θα εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε εξαρχής.”

Πως περιμένεις το νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ;

“Ίσως να είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα που είχαμε ποτέ στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν ποιοτικά. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ο στόχος τους είναι η διεκδίκηση της ανόδου. Εμείς σαν Πέγεια 2014 όμως δεν φοβόμαστε κανέναν. Θεωρούμε ότι η ομάδας μας μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου. Είναι τέσσερα το εισιτήρια για την Γ’ Κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι το ένα θα το πάρουμε εμείς.”

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στους φίλους της Πέγειας;

“Καλούμε όλο τον κόσμο να μας στηρίξει αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (22/9) που είναι κόντρα στην ομάδα του Κόρνου. Θέλουμε να γίνει ο 12ος παίκτης στην φετινή χρονιά, ούτως ώστε να δώσει ώθηση στην ομάδα μας για να εκπληρώσει τους στόχους της. Όσοι δεν προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας, θα υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουν πριν το παιχνίδι της Κυριακής έξω από το γήπεδο. Με αυτό τον τρόπο θα απλοποιήσουν το έργο της διοίκησης. Ελπίζουμε όλοι μαζί στο τέλος να τα καταφέρουμε.”