Λάμπρος Λάμπρου (Εκ. Τύπου Ακρίτα): “Στόχος του Ακρίτα σε κάθε παιχνίδι οι τρεις βαθμοί”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η ώρα της κρίσης έφθασε. Ο Ακρίτας Χλώρακας ρίχνεται στη “μάχη” του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 16:30, στα πλαίσια της πρεμιέρας υποδέχεται στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας τον Ερμή Αραδίππους.

Το “AthlitikaPress.com” επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Ακρίτα Λάμπρο Λάμπρου, ο οποίος μας παρουσίασε την ανανεωμένη ομάδα της Χλώρακας. Παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Τι να περιμένει ο κόσμος από τον φετινό Ακρίτα;

Καταρχάς να πούμε ότι το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με τον τρόπο που θα διεξαχθεί θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο για τις ομάδες που θα συμμετέχουν όσο και για το φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Σε ότι αφορά την ομάδα μας, έγιναν κάποιες προσεχτικές κινήσεις στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου οι οποίες αναμένεται να δώσουν επιπλέον ποιότητα στον περσινό κορμό, ούτως ώστε να φθάσουμε στην επίτευξη του φετινού στόχου που δεν είναι άλλος από την αποφυγή των περιπετειών και των σεναρίων του υποβιβασμού. Το ιδανικότερο και αυτό που θα κυνηγήσουμε στην πρώτη φάση είναι η εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα, η οποία θα μας στείλει στον όμιλο “Premier” και θα σημαίνει ταυτόχρονα την παραμονή μας στην κατηγορία.

Πρεμιέρα κόντρα στον Ερμή Αραδίππους. Ποιος είναι στόχος του Ακρίτα σ’ αυτό το ματς;

Ο Ερμής είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος, από τα φαβορί τόσο για την άνοδο όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας ωστόσο έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα είναι ο στόχος σε κάθε αγώνα, πόσο μάλλον όταν αυτός διεξάγεται στην δικής μας έδρα.

Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών;

Προβλήματα τραυματισμών την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν. Πάμε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά έτοιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ακρίτα;

Όπως είπα και πιο πριν έγινε μια πολύ καλή δουλειά με τον προγραμματισμό. Έχουν έρθει στην ομάδα ποδοσφαιριστές γνώριμοι στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φίλους του Ακρίτα αλλά και στο φίλαθλο κοινό της Πάφου είναι να στηρίξει την προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου όσο και και των ποδοσφαιριστών με την παρουσία του στο γήπεδο, η οποία είναι πάντα σημαντική. Ο Ακρίτας με την δική τους συμβολή θα είναι ακόμα πιο δυνατός.