Προσθήκη στο τεχνικό τιμ της Ανδρικής ομάδας του ΑΠΟΠ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την συμφωνία με τον προπονητή Hadi Elhajj ανακοίνωσε η ομάδα Ανδρών του ΑΠΟΠ.

Ο Elhajj θα πλαισιώσει τους Μάρκο Ασωνίτκη και Πάνο Πολεμίτη στο τεχνικό τιμ της ομάδας και παράλληλα θα αναλάβει προπονητής της Εφηβικής ομάδας του ΑΠΟΠ.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Προπονητή Hadi Elhajj, που έρχεται στην Πάφο για να ενταχθεί στο Team της Ανδρικής μας ομάδας μαζί με Ασωνίτη και Πολεμίτη όπου θα αναλάβει Προπονητής και της Εφηβικής ομάδας του Α.Π.Ο.Π!!

Ο Coach Hadi διετέλεσε τα τελευταία χρόνια πρώτος Προπονητής στην ομάδα της ΈΘΑ Έγκωμης καθώς και βοηθός Προπονητής σε ΑΠΟΕΛ και ΕΘΑ, όντας και Προπονητής παλαιότερα στα αναπτυξιακά Τμήματα της ομάδας της Έγκωμης.

Αμέσως μετά την πρόσληψη του μας είπε τα εξής.“Με μεγάλη μου χαρά αναλαμβάνω αυτή τηv τεράστια πρόκληση και ευθύνη με στόχο να βοηθήσω κι εγώ απο την πλευρά μου τον Α.Π.Ο.Π να πετύχει τους στόχους που έχει αναθέσει αυτή την χρονιά.
Η προσέγγιση του Α.Π.Ο.Π στο πρόσωπο μου ήταν τελείως επαγγελματική και υπόσχομαι μια τεράστια προσπάθεια από πλευράς μου να αποδίδω καθημερινώς στο μάξιμουμ (100%) μεταφέροντας τις γνώσεις και εμπειρίες που έχω μέχρι στιγμής στην ομάδα του Α.Π.Ο.Π.