Πάφος FC: Με σημαντικές απουσίες στο “Τσίρειο” στάδιο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει στο “Τσίρειο” στάδιο τον ισχυρό Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο προπονητής της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας Ζέλικο Κόπιτς για το πολύ δύσκολο αυτό ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής θα μείνουν οι μακροχρόνια τραυματίες Ιμπραΐμ και Μπεριγκό. Παράλληλα, από την εξέδρα θα δει επίσης το παιχνίδι και ο τιμωρημένος Ματίγια Σιρόκ.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Φεντερίκο Ράσιτς, ο ποδοσφαιριστής την τελευταία εβδομάδα έκανε ατομικές προπονήσεις και αναμένεται να τεθεί στα πλάνα του προπονητή από την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Πάφος FC Τζέρσον Καμπράλ απουσίαζε από τις προπονήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας λόγω οικογενειακού του θέματος και δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για το “Τσίρειο”.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι Κέβιν Λαφράνς και Βα επέστρεψαν στην Κύπρο την Παρασκευή μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών τους ομάδων και η συμμετοχή τους ή όχι στο αυριανό ματς θα την κρίνει αποκλειστικά ο προπονητής.