Την Τετάρτη μαθαίνουν το πρόγραμμα τους οι Άνδρες και Γυναίκες του Παφιακού

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α Κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00 το πρωί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην ουσία ανοίγει η νέα πετοσφαιρική σεζόν στη Σάλα.

Στο πρωτάθλημα Ανδρών συμμετέχουν οι εξής οκτώ (8) ομάδες: ΑΕ Καραβά, Αναγέννηση Δερ., Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Ε.Ν.Παραλιμνίου, Ομόνοια, «Ν. Papas Group» Nέα Σαλαμίνα, Παφιακός.

Το πρωτάθλημα Ανδρών θα γίνει με οκτώ ομάδες (νεοφώτιστη η Ε.Ν.Παραλιμνίου) και θα διεξαχθεί με σύστημα πλέϊ-οφς  (θέσεις 1-4) με τις ομάδες να μεταφέρουν τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια από την κανονική διάρκεια. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.

Στο πρωτάθλημα Γυναικών συμμετέχουν οι εξής οκτώ (ομάδες):ΑΕΚ,  ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΚ, Απόλλων, ΘΟΙ Αυγόρου, Ολυμπιάδα Ν. και Παφιακός. Το πρωτάθλημα Γυναικών θα γίνει με σύστημα βαθμολογίας και τη δημιουργία δυο Ομίλων τίτλου και διαβάθμισης όπου οι οκτώ ομάδες θα μεταφέρουν τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος με νέα παρουσία τον ΑΠΟΚ είναι η 22η Οκτωβρίου 2019.