Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Από: Antri Pilea

Το Σαββατοκυρίακο 2-3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να διεξαχθεί το βαλκανικό πρωτάθλημα αδρών-γυναικών στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Από κυπριακής πλευράς δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή της Νεκταρίας Παναγή, η οποία θα έχει μία τελευταρία ευκαιρία να εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης για τη Ντόχα.

Η αθλήτρια του Γιώργου Σκέντερ κυνηγάει το όριο των 6.72, αν όμως, πραγματοποιήσει άλματα κοντά στα 6.70 θα βρίσκεται στην αποστολή για το Κατάρ.

Η συμμετοχή του Απόστολου Παρέλλη θα εξαρτηθεί και από άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς ο Κύπριος δισκοβόλος θέλει να βάλει 2-3 αγώνες πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Στα σπριντ μια καλή ευκαιρία θα έχει η Ελένη Αρτυματά για να βάλει άλλη μία γρήγορη κούρσα ενόψει παγκόσμιου πρωταθλήματος, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσει να κατέβει τα 11.40 στο 100αρι.

Στις αποστάσεις δεδομένες είναι οι συμμετοχές των ΕυαγγελίδουΧατζηπολυδώρου και Παναγιώτου, οι οποίες θέλουν να κλείσουν την αγωνιστική τους χρονιά, όσο πιο κοντά γίνεται στις ατομικές τους επιδόσεις.