Με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο του Παφιακού, ευχαριστεί τον μέγα χορηγό της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών του συλλόγου.

Τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Dr Αντώνης Οικονομίδης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν θερμά τον Γιώργο Ιωάννου και το γκρουπ εταιρειών Korantina Homes!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟN ΜΕΓΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΦΙΑΚΟΥ,ΓΚΡΟΥΠ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ KORANTINA HOMES 7

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Παφιακός Dr Οικονομίδης Αντώνης, ο υπεύθυνος του Γυναικείου τμήματος και Ακαδημιών Κλεάνθης Σκορδής & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστούν θερμά το γκρουπ εταιριών ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ HOMES και ιδιοκτήτη τους κ. Γιώργο Ιωάννου που επέλεξαν για ακόμη μια φορά να είναι ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ της Γυναικείας ομάδας και της Ακαδημίας.

Η άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας για τη στήριξη των ομάδων μας την νέα αγωνιστική χρονιά, η ευγενική αλλά και πολύ πολύ μεγάλη τους οικονομική ενίσχυση και όχι μόνον, συμβάλουν καθοριστικά στην επιτυχία και υλοποίηση των ψηλών φετινών στόχων που έχουν τεθεί.

Σε καιρούς δύσκολους, όταν οι οικονομικές αντιξοότητες για πολλούς είναι πολλές και ειδικά στον αθλητισμό στην Πάφο, δείχνουν με την κίνησή τους να παραμείνουν Μέγα Πλατινένιοι Χορηγοί για 3η χρονιά, την εμπιστοσύνη τους προς το διοικητικό μας συμβούλιο και την μεγάλη τους αγάπη για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τις ομάδες πετόσφαιρας της πόλης μας οι οποίες προσφέρουν χαρές, αναγνώριση και αξιόλογα αποτελέσματα στους κατοίκους της πόλης μας αλλά και την Πάφο μας την ίδια.