ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Φερνάντα ντε Σόουζα Μέλο του Παφιακού μας άνοιξε την καρδιά της!

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η Βραζιλιάνα Fernanda De Souza Melo είναι το τελευταίο απόκτημα του Korantina Homes Παφιακού στην προσπάθεια του για ενίσχυση ενόψει του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος γυναικείας πετόσφαιρας.

Με προσεκτικές κινήσεις οι παράγοντες του Παφιακού και ειδικά ο Κλεάνθης Σκορδής έκτισαν μια ανταγωνιστική όπως όλα δείχνουν ομάδα η οποία θα διαθέτει και ποιοτικές ξένες αλλά και σπουδαίες κύπριες πετοσφαιρίστριες. 

Η Βραζιλιάνα με ένα πέρασμα από οκτώ ομάδες θεωρείται πολύπειρη επιθετικός αφού ξεκινώντας από τη χώρα η οποία διαθέτει μια από τις καλύτερες σχολές στο Βόλει παγκοσμίως, πέρασε και από τη γειτονική Αργεντινή για να βρεθεί πέρυσι στην Ευρώπη και στη Γαλλία για την Istres.

Φέτος κατηφόρησε για την Κύπρο αφού προηγουμένως πήρε τις καλύτερες συστάσεις από την επίσης Βραζιλιάνα, Jordane Tolentino η οποία πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παφιακού.  

Η Φερνάντα μίλησε αποκλειστικά στο Athlitika Press στην πρώτη της συνέντευξη στην Κύπρο. 

Η πολυετής καριέρα μου στη Βραζιλία μου έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστώ σε ένα άθλημα που αγαπώ και να παίξω σε σημαντικές ομάδες γνωρίζοντας όμορφα μέρη και σπουδαίους ανθρώπους της πετόσφαιρας.

Το άθλημα μου προσέφερε και εξακολουθεί να μου δίνει πολλές χαρές και σπουδία επιτεύγματα. Κατάφερα μέσα από την πετόσφαιρα να σπουδάσω φυσιοθεραπεία, κάτι ππου επίσης αγαπώ πολύ.

Ερωτηθείσα η Φερνάντα αν ξέρει κάποια πράγματα για την Πάφο και τον Παφιακό αποδείχθηκε ιδιαίτερα “διαβασμένη”. 

Άκουσα πολύ καλά λόγια τόσο για την ομάδα, μας λέει, όσο και για την Πάφο αλλά και για την Κύπρο. Καλύτερος πρεσβευτής της πόλης σας και του Παφιακού για μένα ήταν η φίλη μου Jordane Tolentino η οποία έπαιξε πέρυσι με τη φανέλα του Παφιακού και με την οποία υπήρξα συμπαίκτρια. Μου είπε τα καλύτερα και έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου να έρθω εδώ. 

Η Φερνάντα ντε Σόουζα Μέλο σχολιάζοντας το ότι στον Παφιακό θα βρει φέτος μια ενισχυμένη ομάδα στην οποία υπάρχει και η συμπατριώτισσά της η Μίλκα ανέφερε:

“Είναι σημαντικό για μένα. Μαζί με την Μίλκα αλλά και τις υπόλοιπες κοπέλες θα δώσουμε πολύ ενέργεια και μάχες στο φιλέ για να προσθέσουμε πόντους στο πρωτάθλημα και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Διοίκησης για ένα δυνατό Korantina Homes Παφιακό.

Στόχος είναι να οδηγήσουμε ψηλά την ομάδα μας και να έχουμε θετικά αποτελέσματα και τη καλύτερη δυνατή παρουσία και αναγνώριση της ομάδας μας από τους φίλους της πετόσφαιρας στην Κύπρο!!!!

Τέλος η νέα παίκτρια του Παφιακού έστειλε και ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Θέλουμε τους φίλους του Παφιακού στο γήπεδο, να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Εγώ υπόσχομαι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να τιμήσω αυτή την συνεργασία.  Ο Παφιακός άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι πολύ ευτυχής που είμαι μαζί σας και μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.