Πάφος FC: Πενταετές συμβολαίο με Cablenet

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την επέκταση της συνεργασίας της με την Cablenet ανακοίνωσε η διοίκηση της Πάφος FC.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μακροχρόνια Εταιρική Συμφωνία με τη Cablenet

Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον νέο μας μεγάλο συνεργάτη Cablenet στην πρώτη σεζόν μίας επιτυχημένης συνεργασίας!

Η ΠΑΦΟΣ FC και η Cablenet υπέγραψαν ένα 5ετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο επεκτάθηκε για 2 έτη από την αρχική τριετή συμφωνία που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος. Η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη στο είδος της για το Παφιακό ποδόσφαιρο και είναι το αποτέλεσμα σημαντικών ενεργειών και διαπραγματεύσεων και από τις δύο πλευρές.
Για την μεγάλη συμφωνία της PAFOS FC o κ. Roman Dubov δήλωσε: “Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Cablenet στην αναπτυσσόμενη οικογένεια των βασικών χορηγών και συνεργατών της ΠΑΦΟΣ FC και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί τους σε αυτή την πραγματικά συναρπαστική στιγμή για το ποδόσφαιρο της Πάφου. Ως καθιερωμένη και σεβαστή κορυφαία εταιρία μέσα σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά, η Cablenet είναι ένας τέλειος συνεργάτης της ομάδας μας και έχουμε ένα κοινό όραμα για ένα θετικό μέλλον για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και προσβλέπουμε στη νέα σεζόν με όλους τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της νέας τηλεοπτικής μας ‘’στέγης΄΄ !

Εκ μέρους της Cablenet o CEO της εταιρείας κ.Νικόλας Σιακόλας ανάφερε: «Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Cablenet, με την εμπλοκή μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική που ξεκινήσαμε. Οι αρχικές συμφωνίες με ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Ερμή και Καρμιώτισσα ήταν πενταετής, ενώ η συμφωνία με την Πάφος F.C. ήταν τριετής. Αναγνωρίζοντας την προοπτική που έχει η Παφιακή ομάδα, πήραμε τη στρατηγική απόφαση να επεκτείνουμε την παρούσα συμφωνία για άλλα δύο χρόνια, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία με όλες τις ομάδες που κατέχουμε τα δικαιώματα τους. Για τα επόμενα 5 χρόνια η Πάφος F.C. θα έχει ως τηλεοπτική στέγη την Cablenet. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Πάφος F.C. που μας εμπιστεύθηκε και ευελπιστούμε να έχουμε μια άριστη συνεργασία με αμοιβαίο όφελος».

Καλωσορίζουμε την Cablenet στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια εποικοδομητική συνεργασία, με αμοιβαίο όφελος.


Pafos FC is pleased to welcome our new major partner Cablenet to the first season of successful partnership!

Pafos and Cablenet signed a 5-year TV sponsorship contract, which implies a 2-year extension to the initial 3-year deal announced earlier this year. The deal is the biggest ever of its kind in Paphos football and is the result of significant investment of energy and effort in negotiations from both sides.

Roman Dubov: “We are absolutely thrilled to welcome Cablenet to the Pafos’s growing family of key sponsors and partners and look forward to working with them at this truly exciting time for Pafos football.

As an established and respected leading brand in its very competitive marketplace, Cablenet is a perfect partner for our team and we have a shared vision of a positive future for professional football in Cyprus. We are very optimistic and look forward to the new season with all our partners including new TV sponsor!”

pafosfc #WeArePafos #FutureIsBlue