Ακαδημία ΕΝΑΔ: Αναβάθμιση σε όλα τα τμήματα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση της, η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς ενημερώνει ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο θα δημιουργηθούν και αναβαθμιστούν οι ομάδες Κ15 και Κ19. Παράλληλα, θα συνεχίσει η λειτουργία των τμημάτων Grassroots.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Μετά από συνεννόηση με το νέο Δ.Σ. του Σωματείου και με βάση το γενικότερο πλάνο πάνω στο οποίο θα πορευτεί το Σωματείο όσον αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος συνολικά, και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της ομάδας Ανδρών του Σωματείου για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, η Ακαδημία μας ανακοινώνει ότι εκτός από τις ομάδες μας που θα συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Grassroots (2008-2014) θα δημιουργηθούν, ενδυναμωθούν και αναβαθμιστούν οι ομάδες παίδων Κ-15 (2005-2006-2007) και νέων Κ-19 (2001-2002-2003-2004) οι οποίες και θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα Παγκύπρια Πρωταθλήματα. 
Σημαντική εξέλιξη και αποτέλεσμα των πιο πάνω αποτελεί το γεγονός ότι κάποια παιδιά από τις Ακαδημίες θα ενσωματωθούν στην ομάδα Ανδρών και εκτός από τη συμμετοχή τους στην ομάδα νέων Κ-19, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Ανδρών Γ’ Κατηγορίας, κάτι που αποτελεί και βασικό στόχο της Ακαδημίας της ΕΝ.Α.Δ.