Θυμίζει Αργεντινή η νέα εμφάνιση της Πάφος FC- Συνεργασία με την εταιρεία MACRON (vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση της η Πάφος FC, γνωστοποίησε την συμφωνία της με την εταιρεία ένδυσης της MACRON!

Παράλληλα, μέσω βίντεο που δημοσιοποίησε η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα, δίνει στον κόσμο της ομάδας μία πρώτη “γεύση” από την καινούρια εμφάνιση, η οποία θυμίζει πολύ αυτή της Εθνικής Αργεντινής.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

We Are PAFOS FC

Ακόμη μια σημαντική εμπορική συμφωνία για την ομάδα μας και μία από τις σπουδαιότερες στη ιστορία του Παφιακού ποδοσφαίρου όσον αφορά την ένδυση είναι γεγονός! Η ομάδα μας συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να εξελίσσεται επαγγελματικά με σοβαρότητα και μεθοδικότητα ώστε η ΠΑΦΟΣ FC να καταστεί μια σημαντική δύναμη στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η Πάφος Fc ανακοινώνει την έναρξη της έναρξη της συνεργασίας με την MACRON την εταιρεία αθλητικής ένδυσης που αναπτύσσεται ραγδαία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα στη Κύπρο με κορυφαίες ομάδες της Κύπρου: ΠΑΦΟΣ FC, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια να επιλέγουν τη MACRON για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Η MACRON είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες αθλητικής ένδυσης, με επιτυχία στην Ευρώπη χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις υψηλότερες ανάγκες του κάθε αθλητή. Η MACRON συνεργάζεται με γνωστούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και Εθνικές ομάδες όπως οι: SS Lazio, Hellas Verona, Sporting Clube, Club Brugge, Stoke City, Crystal Palace, Real Sociedad, Hannover 96’ και ΠΑΟΚ.