Beach Volley: Τριπλή αποστολή στη Βουδαπέστη

Από: Γιώργος Γεωργίου

Tριπλή αποστολή στη Βουδαπέστη, πρωτεύουσα  της Ουγγαρίας έχουν αυτή την εβδομάδα οι Εθνικές Beach Volley, τόσο σε επίπεδο Ανδρών, όσο και Εφήβων/ Νεανίδων. Την Τρίτη  06 Αυγούστου αναχωρούν οι Σωτήρης Σιαπάνης και Δημήτρης Αποστόλου για να συμμετάσχουν σε World Tour Aνδρών 1 Αστεριού.

Oι δυο πρωταθλητές μας θα αρχίσουν τις προσπάθειές τους από τα προκριματικά της Πέμπτης 08 Αυγούστου 2019. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 4η θέση των προκριματικών.

Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν, αφού στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα MEVZA U18 Εφήβων/ Νεανίδων. Η αποστολή είναι τετραμελής αποτελούμενη στους Έφηβους/ Νεάνιδες από το δίδυμο Οδυσσέα Σαββίδη/Οδυσσέα Κανάρη στους Έφηβους και το δίδυμο Βαλέρια Σιακίδου/ Ειρήνη Ιωάννου στις Νεάνιδες.

Οι Έφηβοι αγωνίζονται το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή 08 και 09 Αυγούστου και οι Νεάνιδες στις 10 και 11 Αυγούστου.

Αντίπαλοί μας στη διοργάνωση είναι οι εξής χώρες: Ουγγαρία, Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ισραήλ, Κροατία και Σλοβενία. Οι ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους την Τετάρτη 07 Αυγούστου 2019.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα επί κυπριακού εδάφους και από την Τρίτη το σκηνικό μεταφέρεται στην Βουδαπέστη. Τους αθλητές συνοδεύει ο βοηθός Ομοσπονδιακός προπονητής Ανδρέας Σαββίδης.