Το γνωρίζατε για Πάντσεον;;;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Είναι δίχως καμία αμφιβολία το “μπαμ” του Καλοκαιριού! Η διοίκηση της Πάφος FC με κίνηση “ΜΑΤ” κατάφερε να ντύσει στα “μπλε” τον πασίγνωστο Άγγλο ποδοσφαιριστή Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος υπόγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Το γνωρίζατε για Πάντσεον;;;

Θέλοντας να σας παρουσιάσουμε όσο καλύτερα γίνεται το νέο απόκτημα της Πάφος FC, ψάξαμε και βρήκαμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία της μέχρι τώρα καριέρας του.

Ένα εξ αυτών, είναι το γεγονός ότι ο Πάντσεον στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε σε τέσσερις (!) διαφορετικές κατηγορίες της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, έπαιξε στις League 2, League 1, Championship και Premier League! Για το γεγονός αυτό είπε τα εξής λόγια παλαιότερα: «Ήταν καλό να παίζεις στο League Two, League One, Championship, αγαπώ αυτές τις στιγμές. Είχα κάποιες σπουδαίες εμπειρίες, έμαθα κάποια σπουδαία πράγματα στην πορεία, που με βοήθησαν να είμαι αυτός που είμαι τώρα».

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο του χαρακτήρα του είναι επίσης το γεγονός ότι στον ποδοσφαιριστή αρέσει να έχει τον ρόλο του μέντορα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα σε παλαιότερες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Αν μπορώ να βοηθήσω ένα νέο ποδοσφαιριστή θα το κάνω. Προσπαθώ να τους κάνω να δουν το φως αντί να κάνουν τα λάθη που έκανα όταν ήμουν νεότερος. Κυρίως τους μιλάω απλά για το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να είμαι κάποιος που μπορούν να δουν ως σημείο εστίασης, που αισθάνονται ότι μπορούν να συσχετιστούν, να μιλήσουν ».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το παρατσούκλι του Puncheon είναι το “punch” το οποίο σημαίνει γροθιά και βγαίνει από το επίθετο του!