Συ.Φι Πάφος Θύρα 5: Το “όνειρο” για το δικό τους σπίτι παίρνει “σάρκα και οστά”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Θύρα 5 Πάφου γνωστοποιεί ότι εκλέχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Παράλληλα, αναφέρεται ότι το ΣΥ.ΦΙ θα αποκτήσει μετά από πολλές προσπάθειες το δικό του οίκημα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ανακοίνωση νέου Δ.Σ ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5:

Επι ευκαιρίας της εκλογής του νέου Δ.Σ ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5 οπού έλαβε χώρα στις 24/6/2019 στην Πάφο, ο σύνδεσμος μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκα στην Γενική Συνέλευση του συνδέσμου μας και που δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να αναλάβουμε αυτό το δύσκολο και ιερό έργο της ΘΥΡΑΣ -5-

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το παλιό Δ.Σ και για το όλο έργο που έχουν επιτελέσει τα τελευταία δυο χρονιά.

Ο ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5 έχει ως στόχο και σκοπό να συνεχίσει με πιο δραστικό τρόπο την εμπλοκή του και την δράση του με σκοπό την στήριξη στην Αγαπημένη ομάδα της Πόλης μας.

Αν και η εκλογική συνέλευση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, εν τούτοις το νέο Δ.Σ δεν βιάστηκε να προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση αφού οι εξελίξεις και οι υποχρεώσεις ήταν άμεσες και έτρεχαν.

Επι ευκαιρίας ως νέο Δ.Σ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ένα όνειρο για το κάθε οπαδό μας εδώ και χρονιά αρχίζει να γίνετε πραγματικότητα, και αυτό δεν είναι άλλο από την δημιουργία του δικού μας οικήματος , του οικήματος του κάθε Παίκτη οπαδού της ΟΜΑΔΑΣ μας.
Ο χώρος του οικήματος της ΘΥΡΑΣ -5- βρίσκεται στην καρδιά της Πάφου και συγκεκριμένα στην οδό “1ης Απριλίου” έναντι του βιβλιοπωλείου Ιφιγένεια.

Για να στηριχθεί όμως το όνειρο μας, χρειαζόμαστε την στήριξη και την συμπαράσταση ΟΛΩΝ και αυτή δεν είναι άλλη πέραν από την εγγραφή των φίλων της ομάδας και του κάθε Παφίτη σαν μέλος του ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5 που ανέρχεται στα 25 ευρώ ετησίως για ενήλικες και 10 ευρώ για κάτω των 18 ετών. Δια πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στα πιο κάτω τηλέφωνα, 99379669 / 99123992.
Με την εγγραφή ως μέλους θα δικαιούνται εκπτώσεις στα διαρκείας της ομάδας αλλά και αλλά προνόμια.

Στηρίξτε το σύνδεσμο μας και την όλη προσπάθεια της ΘΥΡΑΣ 5 να φτιάξει το δικό της ΣΠΙΤΙ, το δικό μας στέκι οπού θα περνάμε παρέα ατελείωτες ώρες και βράδια με ποτό και συνθήματα!!

Όσοι επίσης επιθυμούν με τον οποιοδήποτε τρόπο την ενίσχυση είτε οικονομική είτε ηθική είτε με τον δικό τους τρόπο προς τον σύνδεσμο μας σίγουρα αυτή είναι ευπρόσδεκτη και μαζί θα ενώσουμε δυνάμεις για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να φιγουράρει στις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Τέλος θα θέλαμε να καλέσουμε το κόσμο όπως σταθεί ασπίδα στην ομάδα μας και αγοράσει κάρτες διάρκειας για να γεμίσουμε το ΠΑΦΙΑΚΟ «Στελιος Κυριακιδης».

ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ since 2004