Το τανκ όταν ήταν στην Καϊζεσλάουτερν και η “αξία” του ήταν €1.5 εκ. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ασυζητητί πρόκειται για το πρώτο βιολί του κυπριακού πρωταθλήματος, τον άνθρωπο που “μάτωσε” τις περισσότερες φορές τα αντίπαλα δίκτυα.

Ο λόγος φυσικά για τον Σλοβάκο επιθετικό της Πάφου FC ο οποίος την περυσινή χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Άνταμ ήρθε πέρυσι στην Πάφο από την ήρθε στην Πάφο από τη Δυναμό Βουκουρεστίου στην οποία εντάχθηκε το την 21η Δεκεμβρίου του 2016 σε ηλικία 31 ετών και με χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το έγκυρο Transfermark, να ανέρχεται τότε στις €600.000.

Στην αμέσως επόμενη εκτίμηση του έγκυρου οικονομικού σάιτ για την αξία των ποσοδφαιριστών ο Άνταμ Νέμετς σκαρφάλωσε στο ένα εκατομμύριο, λίγες μέρες μετά την μεταγραφή του και συγκεκριμένα την 1η Ιανουαρίου.

Στο 1 εκατομμύριο έμεινε για διάστημα ενός έτους αφού στην αρχή της νέας χρονιάς η αξία του έπεσε στις €800 χιλιάδες. Όταν ήρθε ο 33χρονος στην Πάφο δηλαδή το 2018 η χρηματιστηριακή του αξία υπολογιζόταν στο μισό εκατομμύριο όπου είναι δηλαδή και σήμερα ένα χρόνο μετά.

Ο Σλοβάκος από το 2010 μέχρι το 2012 όταν βρισκόταν στην Καϊζεσλάουτερν με την χρηματιστηριακή του αξία να είχε βρεθεί στο απόγειό της αγγίζοντας το €1,5 εκατομμύριο.