Άπιαστος ο Άριστος Παντελή και στο Μαντσεστερ- Με 3 κύπελλα στις αποσκεύες του επιστρέφει

Από: Μαρίνα Σταύρου

Άπιαστος είναι στην κυριολεξία ο αθλητής μας Άριστος Παντελή στους διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης που γίνονται στο εξωτερικό καθώς για 10ο αγώνα στον οποίο συμμετείχε επιστρέφει στην Κύπρο με γεμάτα τα χέρια από κύπελλα.

Ο Άριστος ο οποίος αυτή τη φορά παρευρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Μαντσεστερ κατάφερε να εξασφαλίσει διάκριση σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Παγκόσμια διοργάνωση στις Μπαχάμες όπου δίπλα του θα βρεθεί και το AthlitikaPress.com ως χορηγός επικοινωνίας.

Ο αθλητής του Fitness Modeling βρέθηκε το Σαββατοκυρίακο στο μεγάλο “νησί” και σάρωσε τις κατηγορίες Muscle Model πέρνοντας την πρώτη θέση, στην κατηγορία Beach Model κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο και στην κατηγορίαα Mens Fitness Model πέρνοντας την 5η θέση στην Ευρώπη.

Η εκδήλωση στην Middleton Arena διεξήχθη μπροστά σε χιλιάδες θεατές και φυσικά εκπροσώπους διεθνών κολοσσών οι οποίοι πλέον γλυκοκοιτάζουν τον αθλητή μας αφού κάθε του κίνηση στον χώρο πλέον όχι απλά δεν περνάει απαρατήρητη αλλά γίνεται και θέμα αναφοράς σε ιστοσελίδες και Social Media του αθλήματος με εκατομμύρια ακόλουθους.

Ο Άριστος με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, με σεμνότητα και χαμηλούς τόνους κατάφερε με τις 10 εμφανίσεις του φέτος στο εξωτερικό να κάνει όλο τον κόσμο του Fitness Modeling να ασχολείται μαζί του και όχι άδικα!

Το AthlitikaPress και στην περίπτωση του Άριστου Παντελή, όπως και του Παναγιώτη Αντωνίου στο Τρίαθλο και του Νικόλα Κωνσταντίνου στo Kickboxing αλλά και πολλών άλλων αθλητών μας είναι δίπλα τους από την αρχή της προσπάθειας τους ως χορηγός επικοινωνίας δίνοντας ώθηση στην προσπάθειά τους την στιγμή που οι άλλοι απλά τους περιμένουν να πετύχουν για να τους ακολουθήσουν ή να χρησιμοποιήσουν τα δικά μας ρεπορτάζ για να τους προλάβουν!