Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της ΠΟΑΣΠ;;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΣΠ στις 24 Ιουνίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ε.Γ.Σ. εξετάστηκαν όλα τα θέματα της ατζέντας, έγινε συζήτηση και αποφασίστηκαν τα εξής:

Εγκρίθηκε η Έκθεση Πεπραγμένων του Δ.Σ. για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2018/2019

Η Έκθεση Ελεγκτών και η Ταμειακή Έκθεση είχε παρουσιαστεί, εντοπίστηκε κάποιο λάθος και αφού γίνουν πάλι οι απαραίτητοι έλεγχοι να αποσταλεί διορθωμένη στα σωματεία.

Δεν υπήρξε καμία αίτηση για εγγραφή νέου σωματείου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Εγκυκλίου Πρωταθλημάτων 2019/2020 ορισμένοι αντιπρόσωποι σωματείων έθεσαν θέμα αλλαγής του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και σύμφωνα με τη γνωμάτευση του Νομικού Συμβούλου της Ομοσπονδίας ο οποίος ήταν παρών η Ε.Γ.Σ. μπορεί να συζητήσει τέτοιο θέμα και έτσι αποφασίστηκε η διακοπή της συνέλευσης στο στάδιο της συζήτησης του θέματος αυτού.

Όσα σωματεία έχουν κάποια πρόταση για νέο τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων θα πρέπει να την υποβάλουν προς το Δ.Σ. ολοκληρωμένη μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 1ης Ιουλίου 2019 και αυτές να διαβιβαστούν προς όλα τα σωματεία. Υπενθυμίζουμε ότι ο υφιστάμενος τρόπος διεξαγωγής προνοεί όπως το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας 2019/2020 διεξαχθεί με 10 ομάδες και τα υπόλοιπα σωματεία να απαρτίσουν τη Β΄ κατηγορία.

Η συνέχεια  της  Ε.Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  8 Ιουλίου 2019 και ώρα 7.00μμ στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Πάφο, οδός Ελευθέριου Βενιζέλου 51, 2ος όροφος, γραφείο 203-204 και καλούνται όλα τα σωματεία μέλη να είναι παρόντα.