Πλούσια συμπεράσματα από το σεμινάριο Taekwon-do ITF στην Πέγεια (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου στην Πέγεια σεμινάριο Μάχης από την σχολη Taekwon-do ITF Chon-Ji Πέγειας.

Στο σεμινάριο καλεσμένος ήταν για να διδάξει ο συμπολίτης μας International Instructor Μαρινος Στεφανου κάτοχοες 5 Dan.

Στο σεμινάριο το οοποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία όπως αναμενόταν οι μικροί σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και από τον καλύτερο τα μυστικά του Taekwon-do ITF.

Παιδιά και γονείς έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού με μια παρόμοια εκδήλωση στην οποία οι μικροί αθλητές θα διδαχθούν τα μυστικά της πολεμικής τέχνης.

Οι διοργανωτές της σχολης Chon-Ji Πέγειας μιλώντας στο AthlitikaPress ανέφεραν μεταξύ άλλων οτι τέτοιου είδους σεμινάρια θα συνεχίζουν να διοργανώνονται και στο εγγύς μέλλον αφού η ικανοποίηση που υπήρχε στα μάτια των μικρών αθλητών μετά το πέρας του σεμιναρίου αλλά και η δίψα για μάθηση του Taekwon-do αλλά και η ανάγκη για εκμάθηση των στοιχείων της πειθαρχίας, της ομαδικότητας του σεβασμού και του ευ αγωνίζεσθαι μόνο θετικά μπορεί να είναι για τα μικρά παιδιά.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σεμινάριο αλλά και η δπου βλεπει στα ματια των μαθητων του του δινει τροφη , δυναμη και χαρα να συνεχιζει να προσπαθει το καλυτερο γ αυτους