Αισιόδοξα μηνύματα άφησε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ακρίτα Χλώρακας

0
247

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου του Ακρίτα Χλώρακας.

Αφού έγινε ο απολογισμός της περυσινής πετυχημένης χρονιάς, στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για την κατάσταση (οικονομική και αγωνιστική) του σωματείου.

Στα θετικά της βραδιάς ήταν και το γεγονός ότι όσοι έδωσαν το παρών τους στην συνέλευση δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν τον Ακρίτα ούτως ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του.

Τέλος, να αναφέρομε ότι αποφασίστηκε να δημιουργηθεί τετραμελής επιτροπή, η οποία θα ξεκινήσει συζητήσεις με άτομα που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά του Ακρίτα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ακρίτα:

Κερδισμένος σίγουρα από την χθεσινή Γ. Συνέλευση Ο ΑΚΡΙΤΑΣ αφού όλοι όσοι παρευρέθησαν δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Αφού έγινε Ο απολογισμός της πετυχημένης περσινής χρονιάς (παραμονή με ελεγχόμενο προϋπολογισμό) έγινε και μια παρουσίαση για την κατάσταση της ομάδας.
Έγινε αναφορά στους 12 ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν και φέτος στην ομάδα στα σταθερά έσοδα που θα λάβει η ομάδα φέτος ,σε συμφωνίες με τους 2 μεγάλους χορηγούς και το γενικό πλάνο της ομάδας.
Αποφασίστηκε να γίνει μια τετραμελής επιτροπή που από σήμερα ξεκινά συζητήσεις με άτομα που θα ήθελαν να εμπλακούν στα διοικητικά του Ακρίτα.
Η Επιτροπή αυτή θα ενημερώσει την Γενική Συνέλευση στις 26/6 και ώρα 7.30 στην αίθουσα της εκκλησίας στην Χλωρακα όπου θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ της Χρόνια 2019/20.
Περιμένουμε ακόμη περισσότερους φίλους της ομάδας να είναι παρών.
ΑΚΡΙΤΑΣ 1971