Χώρισαν οι δρόμοι τους για πρώτη φορά μετά από χρόνια

Από: Μαρίνα Σταύρου

Για πρώτη φορά στην καριέρα τους δεν θα αγωνιστούν με το ίδιο έμβλημα στην φανέλα τα δίδυμα αδέλφια Δημήτρης και Πόλυς Φιλίππου.

Οι δυο ποδοσφαιριστές μετά από μια πολλών χρόνων, από τις ακαδημίες της ΑΕΠ, της Πάφου FC, του Ακρίτα μέχρι και τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ φέτος για πρώτη φορά οι δρόμοι τους θα χωρίσουν αφού ο ένας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ακρίτα (Δημήτρης) και ο άλλος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Πέγειας (Πόλυς).

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή δεν είναι μια εύκολη αλλαγή για τους δυο νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όμως η ζωή φέρνει τα πράγματα δίχως να υπολογίζει σε συναισθηματισμούς ή σχέσεις αίματος.

Πόλυς και Δημήτρης ενδεχομένως μάλιστα να βρεθούν και αντιμέτωποι κάποια στιγμή στα πλαίσια προετοιμασίας των δυο ομάδων αφού όπως συμβαίνει κάθε χρόνο οι παφίτικες ομάδες πριν την έναρξη των Πρωταθλημάτων αγωνίζονται σε μεταξύ τους φφιλικά. Εκεί να δείτε συναισθηματική φόρτιση που θα υπάρξει!

Το AthlitikaPress.com να ευχηθεί και στους δυο καλή συνέχεια με επιτυχίες και υγεία και να εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι τα δυο αδέλφια μια μέρα θα αγωνιστούν ξανά με την ίδια ομάδα.