Στιβος: Παγκύπριοι Αγώνες Ανδρών – Γυναικών

Από: Stelios Pericleous

Άρχισε σήμερα το πρωί στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ΓΣΠ στη Λευκωσία το 101ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 63ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών που διοργανώνει ο Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ Λευκωσίας σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ.

Τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εσωτερική διοργάνωση και σ’ αυτή συμμετέχει το σύνολο των κορυφαίων αθλητών-τριών των έξι (6) Γυμναστικών Συλλόγων – Μελών της ΚΟΕΑΣ.  Είναι μία διοργάνωση στην οποία οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά Ολυμπιονίκες, κατόχους Παγκυπρίων Ρεκόρ και νεαρούς αθλητές που αποτελούν το μέλλον του στίβου.

Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με τους εορτασμούς των 125 χρόνων ίδρυσης του Γυμναστικού Συλλόγου ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ Λευκωσίας, γι’ αυτό θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα πριν την έναρξη των αγώνων στη διάρκεια του τελετουργικού.

Για πρώτη φορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνονται προκριματικοί που θα διεξαχθούν το πρωϊ του Σαββάτου 15 και της Κυριακής 16 Ιουνίου 2019.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται απ’ ευθείας από τη συνδρομητική τηλεόραση της CYTAVISION και το facebook page της ΚΟΕΑΣ.

Παράλληλα οι φίλοι του στίβου μπορούν να παρακολουθούν τις συμμετοχές κατ’ αγώνισμα και την εξέλιξη των αποτελεσμάτων των αγώνων μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://cyprus.opentrack.run/x/2019/CYP/seniorchampionships/

H ΚΟΕΑΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και αθλοθέτες για τη συμβολή και συμπαράσταση τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.