Άτλαντας: Από 8 έως 13 Ιουλίου το καλοκαιρινό καμπ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Από 8 έως 13 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του κλειστού “Αφροδίτη” θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό καμπ προπονήσεων του Καλαθοσφαιρικού Άτλαντα.

Διαβάστε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

Μετά από 6 συνεχόμενα καμπ και επισκέπτες κορυφαίους προπονητές, φέτος η ομάδα μας θα έχει καλεσμένο και δημιουργό του προγράμματος ένα από τους κορυφαίους νέους προπονητές αθλητικής ανάπτυξης της Ελλάδας τον Ιωσήφ Νικολαίδη.
Ο Ιωσήφ Νικολαίδης έχει θητεύσει δίπλα στα κορυφαία ονόματα του χώρου όπως του Θοδωρή Ροδοπούλου, του Δημήτρη Νικολαίδη και του Νίκου Κεραμέα.
Ο κοουτς Ιωσήφ έχει σπουδάσει στην Αμερική και πριν δυο χρόνια ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού έχοντας το ρόλο του υπευθύνου αθλητικής αναπτυξης των ταλέντων της ομάδας.

Το πρόγραμμα του καμπ έχει στόχο τη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ατομικής τεχνικής όπως το #ballhandling#footwork#dribbling#passing #1on1 #defence #rebound #balance      αλλά  και της ομαδικής τεχνικής μέσα από συνεργασίες και εκπαιδευτικά τουρνουά 3on3 και 5on5.
Επίσης τα παιδιά παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς ατομικής τεχνικής.

Η προπονητική ομάδα θα αποτελείτε από το Γιάννη Γάκη, Λούη Σιακαλή, Θανάση Μαστορή, Δημήτρη Δεληχρήστο και Αριστείδη Χρίστου.

Το καμπ θα διεξαχθεί από 8-13 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Αφροδίτη.

Επίσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις δίνεται η δυνατότητα διαμονής και διατροφής στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου.

Εγγραφές – Πληροφορίες 97871990, 99344378.