Αναχώρησε για Τιφλίδα η Εθνική Γυναικών

Από: Stelios Pericleous

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την πρώτη ιστορική νίκη σε επίπεδο Silver League θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Τιφλίδα (Σάββατο 08 Ιουνίου 2019 19:00) για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης η Εθνική Γυναικών.

Η ομάδα μας αναχώρησε από το Αεροδρόμιο Λάρνακας στις 21:00 την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019 και μετά από ένα πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι μέσω Αθηνών θα αφιχθεί στην Τιφλίδα τα χαράματα της Παρασκευής 07 Ιουνίου 2019.

Για την αποστολή της Γεωργίας η ομάδα μας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα αφού η Ράνια Στυλιανού είναι τραυματίας. Η 14αδα της Εθνικής αποτελείται από τις: Βάσω Ριαλά, Αιμιλία Δημητρίου, Χριστιάνα Δαϋίδ, Ειρήνη Ιωάννου, Εβίτα Λεωνίδου, Στέλλα Ιωάννου, Άντρεα Χαραλάμπους, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Ελένη Μοσφιλιώτη, Γεωργία Σταυρινίδου, Άντρη Ιορδάνους, Ιωάννα Λεωνίδου, Κατερίνα Ζακχαίου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Στην αποστολή συμμετέχουν η προπονητική ομάδα (Γιάννης Νικολάκης – Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παναγίδης – Βοηθός προπονητή και Χρίστος Βαρατάσης – Προπονητής Φυσικής Καστάστασης). Στην αποστολή συμμετέχει ο διευθυντής Εθνικών ομάδων Πέτρος Πατσιάς.

Η Εθνική θα κάνει δυο προπονήσεις πριν από τον αγώνα στη Γεωργία στην Αρένα «Νew Volleyball Αrena» της Τυφλίδας όπου ο κόουτς Γιάννης Νικολάκης θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα.