Πολύβιος Παλιούρας: “Είμαστε κοντά σε ποδοσφαιριστές… Το οίκημα χάθηκε”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο “AthlitikaPress.com” έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και και στο θέμα που δημιουργήθηκε με το οίκημα της Πάφου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για την μεταγραφική ενίσχυση:

“Συνεχίζεται η όλη διαδικασία εξεύρεσης ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα μας πλαισιώνοντας τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια και για την επόμενη σεζόν και εν τέλη θα παραμείνουν στην ομάδα. Σίγουρα μέσα σε μία μεταγραφική περίοδο θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, αλλά πλην των Mall και Holt ο οποίος είχε τη δυνατότητα να ανανεώσει αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε, όσοι παίκτες έχουν αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα μας είναι είτε επειδή ήταν δανεικοί ή επειδή το συμβόλαιο τους έχει λήξει.”

Για το αν θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις παικτών:

“Η επιτροπή προγραμματισμού δουλεύει συνεχώς πάνω σε πιθανούς στόχους, με κάποιους από αυτούς να είναι κοντά. σίγουρα ένα στοίχημα δύσκολο θα είναι και η προσέγγιση καλών Κυπρίων ποδοσφαιριστών δίπλα σε αυτούς που ήδη έχουμε καθώς βλέπουμε πως οι κανονισμοί γίνονται πιο αυστηροί. Αναμένουμε κλείνοντας να οριστικοποιηθεί και το τελικό πρόγραμμα της προετοιμασίας.”

Για το πολύκροτο θέμα του οικήματος της ομάδας:

“Για το θέμα του ιστορικού Οικήματος του Σωματείου μας, θεωρείται δεδομένο πως έχει χαθεί για το Σωματείο μας, σίγουρα κάτι που πολλούς από εμάς και ιδιαίτερα τους πιστούς φίλους της ομάδας, μας λυπεί ιδιαίτερα.”