Τέταρτη θέση στο σύνθετο ομαδικό για τα κορίτσια του Akama Sports Club (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 1η Ιουνίου ο Παγκύπριος Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής που συνδιοργάνωσαν η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής μαζί με το “Akamas Sports Club” στην Πάφο!

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης είναι και το γεγονός ότι τα κορίτσια του ΑΚΑΜΑ κατέκτησαν την 4η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου “ΑΚΑΜΑ” στα social media:

4️⃣ΘΕΣΗ✌️στο σύνθετο ομαδικό για τον σύλλογο μας σε δύο κατηγορίες στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής🏆.
Όλες οι αθλήτριες μας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανέβασαν μαζί με τις προπονήτριες μας τον ΑΚΑΜΑ στη 4η θέση, σε αυτά τα μόλις 3 χρόνια παρουσίας μας στα δρώμενα της Ρυθμικής στην Κύπρο!!
👏👏👍👍✌️✌️👌👌❤️❤️
#ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ
Ένα ΜΠΡΑΒΟ όμως είναι πολύ λίγο για να καλύψει και να αντικατοπτρίσει τις προσπάθειες, τους κόπους και τις θυσίες όλων σχεδόν των αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής, όταν για 20 και πλέον ώρες την βδομάδα βρίσκονται στο γήπεδο, κλεισμένες στους 4 τοίχους, με κρύο και ζέστη, να καταβάλουν υπεράνθρωπες και επίπονες προσπάθειες με τις προπονήτριες τους, για να βγάλουν εις πέρας ένα πρόγραμμα μόλις 90 δευτερολέπτων!!
Υπερηφάνεια, θαυμασμό, αληθινή αγάπη, συμπόνια και αναγνώριση των κόπων τους, νοιώθουμε όλοι εμείς που παρακαλουθώντας την πορεία τους μαθαίνουμε από αυτά τα αστέρια ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μυαλό, σώμα, πειθαρχία και θέληση κάνουν το μαύρο – άσπρο, κάνουν το ακατόρθωτο – κατορθωτό, κάνουν το δεν γίνεται – γίνεται!!
Όσο ιδρώτα χύνεται εσείς στο χαλί, άλλη τόση προσπάθεια θα καταβάλουμε εμείς να σας βοηθάμε και να σας υποστηρίζουμε σε κάθε σας βήμα και κάθε λεπτό για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα..
Σε αυτό σας το ΜΕΓΑΛΕΙΟ, όλοι εμείς, παράγοντες, γονείς, φίλοι και συγγενείς απλά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα: