Εθνική Γυναικών: Νίκη με 3-0 απέναντι στο Σαν Μαρίνο και χρυσό μετάλλιο!

Από: Stelios Pericleous

Tρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες πέτυχε το μεσημέρι της Παρασκευής στην 4η αγωνιστική μέρα των ΑΜΚΕ η εθνική μας ομάδα Πετόσφαιρας Γυναικών, επικρατώντας με 3-0 του Σαν Μαρίνο!

Τα κορίτσια μας έκαμψαν την αντίσταση των αντιπάλων τους κερδίζοντας τα τρία σετ με 25-21, 25-18 και 25-14, καταφέρνοντας έτσι να πάρουν άλλη μία… καθαρή νίκη και να «κλειδώσουν» τη θέση τους στην πρώτη τριάδα και στο βάθρο, αφού βρίσκονται στη 2η θέση του εξαμελούς ομίλου με 10 βαθμούς, την ώρα που το 4ο Λουξεμβούργο έχει τέσσερις, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε (3η με επίσης τρεις νίκες αλλά οκτώ βαθμούς η Ισλανδία).

Μάλιστα, παρότι η εθνική μας είχε χάσει από το Μαυροβούνιο που είναι πρωτοπόρο (4/4), λόγω του ότι εκείνη η ήττα ήταν με 3-2 και πήραμε βαθμό είμαστε μόλις έναν πόντο από την κορυφή και διατηρούμε ελπίδες ακόμη και για το χρυσό μετάλλιο. Αυτό θα γίνει αν το Σάββατο, στους τελευταίους αγώνες, η Κύπρος κερδίσει το Λουξεμβούργο με σκορ 3-0 ή 3-1 και το Μαυροβούνιο χάσει -με οποιοδήποτε σκορ- από την Ισλανδία, ή αλλιώς αν η εθνική μας κερδίσει με 3-2 και το Μαυροβούνιο χάσει με 3-1 ή 3-0.

Τα σετ: 25-21, 25-18, 25-14