Απάντηση για το μέλλον του έδωσε ο Καρώ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Απάντηση για το μέλλον του έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Ανδρέας Καρώ, ο οποίος επισκέφτηκε τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π. για να παραλάβει το βραβείο για το καλύτερο γκολ που σημείωσε την 19ης αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Κύπριος δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στον Απόλλωνα Λεμεσού στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Συγχαρητήρια για το γκολ. Σου αρέσει να βγαίνεις στην επίθεση αν κι αμυντικός;
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν την συγκεκριμένη αγωνιστική το γκολ μου. Είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Είναι κάτι που μου αρέσει να προωθούμαι στην επίθεση σε κάποια σημεία του αγώνα. Ελπίζω στο μέλλον να σκοράρω και πάλι με αυτό τον τρόπο.»

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;
«Πάντα θέλω να βλέπω το παρόν. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο κι αυτή μου η προσπάθεια είναι που θα μου δώσει ότι καλύτερο στο μέλλον.»

Εσύ, ο Πίττας και ο Σπόλιαριτς ως δανεικοί κάνατε εξαιρετική σεζόν. Νιώθεις ότι έφτασε η στιγμή να πάρεις την ευκαιρία σου στον Απόλλωνα;
«Ναι, είχαμε πολύ καλή χρονιά και οι 3 μας και μας βοήθησε ότι πήραμε παιχνίδια και δείξαμε τα θετικά μας στοιχεία στο γήπεδο. Εγώ προσωπικά νοιώθω έτοιμος για να αγωνιστώ στον Απόλλωνα. Όταν αγωνίζομαι δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό σε όποια ομάδα κι αν ανήκω.»