Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στην Γ.Σ της Πέγειας! Προσύμφωνο με ΠΑΦΙΤΗ τεχνικό

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο πολιτιστικό  κέντρο του Δήμου Πέγειας η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πέγειας 2014, στην παρουσία 30 περίπου ατόμων.

Αφού έγινε ο οικονομικός απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2018/19, στη συνέχεια η συζήτηση αφορούσε το μέλλον της ομάδας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, όπως λέχθηκε στην συνέλευση ήδη η ομάδα συμφώνησε με ΠΑΦΙΤΗ προπονητή και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων. Παράλληλα έγιναν επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τους οποίους πρότεινε ο προπονητής. Αν και το «AthlitikaPress.com» γνωρίζει το όνομα του κόουτς δεν θα προβεί ακόμη στην δημοσιοποίηση του για λόγους κύρους και σεβασμού προς το σωματείο της Πέγειας.

Σε ότι αφορά το μπάτζετ της νέας περιόδου που θα βρει την Πέγεια στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ, αποφασίστηκε να κυμανθεί γύρω στις 70 χιλιάδες ευρώ, χωρίς να αποκλείεται και μία μικρή υπέρβαση.

Στο διοικητικό σκέλος, δεν συστάθηκε στην χθεσινή συνέλευση το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πέγειας, κάτι που αναμένεται να γίνει στην συνέλευση της επόμενης εβδομάδας.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι παρών στην συνέλευση έδωσε και ο Δήμαρχος Πέγειας κ. Μαρίνος Λάμπρου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βοηθήσει οικονομικά το σωματείο και ειδικότερα της ακαδημίες της ομάδας.